Tijdelijke ontmoetingsruimte Malvalaan geopend

20-10-2017
Tijdelijke ontmoetingsruimte Malvalaan geopend

Op 23 oktober heeft de opening van de tijdelijke ontmoetingsruimte plaatsgevonden. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers konden de bewoners een eerste kijkje komen nemen.

Sluiting verzorgingshuis RSZK

Zorginstelling RSZK  heeft haar verzorgingshuis sinds 1 maart gesloten. Dit betekende ook een sluiting van de ontmoetingsruimte voor de bewoners.

Bewoners hebben meegedacht

Tijdens informatiebijeenkomsten is met de bewoners gesproken over een andere (tijdelijke) ontmoetingsruimte. Wooninc. heeft daartoe geen verplichtingen, maar maakte zich desondanks sterk voor een alternatief. Door een samenwerking tussen RSZK, Wooninc. en de gemeente Waalre is het gelukt om een tijdelijke ontmoetingsruimte te realiseren, waarbij bewoners tegen een minimale bijdrage gebruik kunnen maken van de ruimte.

Optimale samenwerking

Om de ontmoetingsruimte te realiseren is er door diverse partijen een bijdrage geleverd. Ban Bouw, Alwako installaties, Technisch bureau Wissing, Buro Bas en Van de Meijs hebben zich samen met Wooninc. en RSZK ingezet om een fijne ruimte te realiseren waar bewoners samen kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. En daar zijn we trots op!      

Vrijwilligers

De ruimte wordt gerund door vrijwilligers. Streven is om op korte termijn dagelijks open te zijn voor bewoners. Wooninc. en RSZK zijn daarom nog op zoek naar meer vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan via l.lauwers@rszk.nl.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.