Van elkaars cultuur proeven in Kastanjehof

27-09-2016

Op donderdag 13 oktober komen verschillende culturen bij elkaar om samen te eten tijdens het Nationaal Integratiediner. Iedereen brengt een zelfgemaakt gerecht mee om van elkaars gerecht én cultuur te proeven. Ook jij bent van harte welkom om een hapje mee te eten in de ontmoetingsruimte van woongebouw Kastanjehof in Geldrop.

Nationaal Integratiediner

Het Nationaal Integratiediner is een landelijk initiatief. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is groter. Het diner draait om het verbinden van mensen en het vieren van verschillen. Hoe verschillend we ook zijn, we hebben ook veel overeenkomsten. Eten verbindt, daarom koken we voor elkaar!

Vorig jaar hebben we ruim 50 enthousiaste gasten en heerlijke gerechten ontvangen tijdens het Integratiediner, toen in Magdalenahof. In samenwerking met de LEVgroep haalt Wooninc. het Nationaal Integratiediner ook dit jaar weer naar Geldrop. Wij ontvangen u graag in de ontmoetingsruimte van Kastanjehof op donderdag 13 oktober om 18.00 uur.

Eet u een hapje mee?

Wilt u graag meer leren over andere culturen en genieten van heerlijk eten? Geef u dan op vóór 10 oktober oktober bij de beheerder van woongebouw Kastanjehof via 040 401 26 24 of kastanjehof@wooninc.nl. Laat hierbij even weten met hoeveel mensen u komt. Buren, vrienden, familie en kinderen zijn ook van harte welkom! Wij verwachten dat u tijdens het diner een zelfgemaakt gerecht uit uw eigen cultuur meebrengt voor minimaal 5 personen.

Kastanjehof voor de wijk

De ontmoetingsruimte van woongebouw Kastanjehof staat het hele jaar open voor bewoners én buurtbewoners in Geldrop. Diverse activiteiten worden georganiseerd met de hulp van vrijwilligers en in samenwerking met organisaties uit de wijk. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en het ontmoeten van buurtgenoten.

Voor meer informatie over het Nationaal Integratiediner kunt u terecht bij Irene van Donselaar via 06 13 94 54 65 of Irene.vandonselaar@levgroep.nl.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.