Veel animo voor eetpunt Wooninc.Plus Cees van Lienden

25-02-2014

Vanmiddag, dinsdag 25 februari wordt in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Cees van Lienden een speciale actie gehouden om het eetpunt extra onder de aandacht te brengen. Het animo hiervoor bleek groot. Normaal gesproken schuiven 5 mensen aan. Nu hebben zich 60 mensen aangemeld, zowel bewoners als senioren uit de wijk.

In de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Cees van Lienden worden vele activiteiten georganiseerd waar bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Eén van die activiteiten is het eetpunt. Tijdens de speciale actie kunnen 2 personen genieten van een driegangenmenu voor € 7,50. 

Eerdere actie in Wooninc.Plus Maison St. Cyr succesvol
Eind januari werd deze speciale actie al ingezet in Wooninc.Plus Maison St. Cyr in Geldrop. Ook toen was er voor deze actie veel belangstelling en genoten twee dagen ruim 40 senioren van een driegangenmenu. Zowel bewoners als buurtbewoners. Vanwege het grote animo gaat Wooninc. de actie ook inzetten in andere Wooninc.Plus gebouwen.

Veel activiteiten Wooninc.Plus
Wooninc. biedt het woonconcept Wooninc.Plus in totaal 11 woongebouwen in Eindhoven en omgeving. Met dit woonconcept wil Wooninc. senioren de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en stimuleert het ontmoeten van anderen en burenhulp. In ieder Wooninc.Plus gebouw is er een ontmoetingsruimte waar activiteiten worden georganiseerd zodat bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen treffen. Op deze manier probeert Wooninc. een bijdrage te leveren aan het tegengaan van vereenzaming.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.