Veel belangstelling voor Toversnest tijdens woonmarkt

13-10-2014

Er was veel belangstelling voor de nieuwbouwappartementen in Toversnest afgelopen zaterdag op de woonmarkt in Heeze. Ruim 50 geïnteresseerden hebben doorgegeven in welk appartement zij willen gaan wonen. Zij ontvangen als één van de eersten een uitnodiging van de makelaar voor een adviesgesprek. De officiële verkoop van de nieuwbouwappartementen in Toversnest start op 1 maart 2015.

De woonmarkt in Heeze werd afgelopen zaterdag heel goed bezocht. Tijdens de woonmarkt kregen geïnteresseerden de kans een voorinschrijving te doen voor een appartement in Toversnest. Ruim 50 geïnteresseerden hebben hier gebruik van gemaakt. De woonmarkt werd georganiseerd door gemeente Heeze-Leende, Rabobank Dommelstreek en woningcorporatie WoCom.

Wonen in Toversnest
Toversnest is onderdeel van het Wooninc.Plus concept bestemd voor bewoners vanaf 55 jaar. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met één van de verkopende makelaars: Makelaardij Olav via 040 22 33 345 of Van Santvoort Makelaars via 040 269 25 30. Of zich inschrijven via www.toversnest.nl. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.wooninc.nl/toversnest.

 

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.