Veel nieuwe betaalbare huurwoningen in aanbouw

03-10-2016

Op verschillende bouwlocaties wordt hard gewerkt aan de afronding van diverse nieuwbouwprojecten. De komende maanden komen er veel betaalbare huurwoningen bij. We bouwen onder andere aan Moorland (Oirschot), Toversnest (Heeze), Parkwachters (Best), De Doelen (Geldrop) en PicusKade (Eindhoven).

Nieuwbouwwoningen voor starters en gezinnen in Oirschot - Moorland

In Moorland in Oirschot wordt de huidige woonwijk uitgebreid met 10 sociale huurwoningen, 19 huurappartementen en 15 koopwoningen. De eerste huurwoningen worden in december opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Nieuwe appartementen in Heeze voor 55-plussers - Toversnest

De 43 huurappartementen in Toversnest in Heeze zijn begin volgend jaar gereed voor bewoning. Begin September reageerden meer dan 100 woningzoekenden via Wooniezie op een appartement in Toversnest. De appartementen worden passend toegewezen, voor ieder inkomen is er een appartement met bijpassende huurprijs. Het gebouw, met daarin ook een ontmoetingsruimte volgens het Wooninc.Plus concept, wordt in het voorjaar van 2017 opgeleverd.

Nieuwbouwwoningen in Best - Parkwachters

In oktober worden in Parkwachters in Best de laatste koopwoningen van de eerste fase opgeleverd. In november volgt de oplevering van 36 sociale huurappartementen. Aansluitend start ook de bouw van de 2e fase met nog eens 31 koopwoningen. De verkoop hiervan start nog dit jaar. 4 van de koopwoningen gaan we omzetten in 8 huurstudio’s voor de huisvesting van 1-persoonshuishoudens.

Nieuwbouwwoningen in Geldrop voor gezinnen en 55-plussers - De Doelen

Aan De Doelen in Geldrop worden dit jaar nog 10 levensloopbestendige seniorenwoningen, 4 eengezinswoningen (beide huur) en 16 koopwoningen opgeleverd. In september konden de nieuwe bewoners alvast een kijkje in hun nieuwe woning nemen.

Wonen in het centrum van Eindhoven - PicusKade

Voor PicusKade in Eindhoven zijn achter de schermen de voorbereidingen voor de start bouw al in volle gang. Zodra alle wettelijke termijnen en inspraakprocedures zijn doorlopen en de voorbereidingen klaar zijn, kunnen we starten met de bouw. In het centrum van Eindhoven komen in PicusKade 85 sociale huurstudio’s, 17 sociale huurappartementen, 113 vrije sector huurappartementen (eigendom BouwInvest) en 32 stadswoningen (koop).

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.