Website Wooninc. uitgebreid met extra huuraanbod

10-02-2012

De website van Wooninc. is vernieuwd. Woningzoekenden kunnen voortaan eenvoudig een keuze maken uit het totale woningaanbod van Wooninc. Op de website werden al alle nieuwbouwprojecten en koopwoningen gepubliceerd. Nu vinden woningzoekenden ook een overzicht van het totale huuraanbod, waarbij een duidelijke splitsing is geplaatst tussen huurwoningen met een huurprijs tot € 665 en huurwoningen met een huurprijs vanaf € 665.

Die splitsing in huurprijs is noodzakelijk omdat woningcorporaties per 1 januari 2011 wettelijk verplicht zijn vrijkomende woningen onder de huurtoeslaggrens (met een huurprijs tot € 665) voor 90% te verhuren aan woningzoekenden met een bruto huishoudinkomen lager dan € 34.085. 

Woningen met een huurprijs tot € 665 bieden wij aan via www.kansrijkhuren.nl. Woningzoekenden kunnen op het beschikbare, actuele huuraanbod direct gratis reageren om kans te maken op een woning. Zonder inschrijving en zonder wachtlijsten. Dit wijzigt niet.

Woningzoekenden die vanwege een hoger inkomen niet in aanmerking komen voor een woning met een huurprijs tot € 665 kunnen vanaf heden dus terecht op www.wooninc.nl. Op de beschikbare, actuele huurwoningen kan direct worden gereageerd, zonder inschrijving en zonder wachtlijsten.
 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.