Wonen en zorg voor senioren; wat moet je weten?

09-01-2019

Heb jij vragen over wonen, zorg en welzijn voor senioren? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, nu en in de toekomst? Bezoek dan de informatiemiddag op vrijdag 18 januari bij klantencentrum WoonincPlusVitalis.


Senioren, mantelzorgers en familieleden hebben behoefte aan duidelijkheid over waar je terecht kunt met vragen over wonen, zorg en welzijn. Daarom houdt WoonincPlusVitalis informatiebijeenkomsten.


Wat kun je verwachten?
Tijdens de middag op 18 januari vertellen een zorgadviseur en woonconsulente uitgebreid over de mogelijkheden voor senioren op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Naast advies over huisvesting en zorgdiensten komt zorgwet- en regelgeving aan de orde. De bezoekers krijgen veel ruimte om vragen te stellen.


Wanneer en waar?
De informatiebijeenkomst is op vrijdag 18 januari van 14.00 tot 15.30 uur. Locatie: Klantencentrum WoonincPlusVitalis, Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.


Meld je aan
Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via e-mail: info@woonincplusvitalis.nl. Onder vermelding van je naam en het aantal personen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.


Liever een persoonlijk adviesgesprek?
Heb je liever een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met één van de adviseurs of woonconsulenten via info@woonincplusvitalis.nl of 040 220 22 02. Je kunt ook een bezoekje brengen aan het klantencentrum: van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.