Wooninc. actief op seniorenmarkt Geldrop

21-11-2012
Wooninc. actief op seniorenmarkt Geldrop

Donderdag 22 november is Wooninc. samen met de Beweegwinkel van 14.00 tot 17.00 uur actief op de seniorenmarkt in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop. Een initiatief van de gemeente Geldrop, Ananz en ZuidZorg.

Tijdens de markt kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over het unieke Wooninc.Plus concept. Het nieuwe wonen en ontmoeten speciaal voor 55+-ers. Met Wooninc.Plus faciliteert Wooninc. in wonen en stimuleren we het ontmoeten. Sociale contacten worden belangrijker en houden je jong en actief. Zeker als je ouder wordt. Belangstellenden kunnen tijdens de markt meedoen aan de workshop ‘Bewegen op een stoel’. Deze wordt gegeven door de Beweegwinkel die onder meer is gevestigd in het Wooninc.Plus gebouw Kastanjehof en wekelijks activiteiten organiseert voor bewoners én de buurt.

Wooninc.Plus
Wooninc.Plus is een uniek woonconcept waarbij zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal staan. Zorg op maat is dichtbij dankzij samenwerking met zorgpartners. Onderscheidend zijn de voorzieningen en services, zoals een beheerder, een ontmoetingsruimte en professionele activiteitenbegeleiding. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid voor elke bewoner. Alles kan, niets hoeft. Hierdoor kunnen senioren zo lang mogelijk in een veilige, inspirerende omgeving zelfstandig blijven wonen.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.