Wooninc. behoudt certificaat voor kwaliteitsmanagement

29-11-2016

Onze klanten en medewerkers zijn belangrijk voor ons. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze organisatie en proberen we constant te verbeteren. Dit doen we onder andere door ons te laten certificeren.

ISO 9001 certificaat

In november is Wooninc. opnieuw geaudit en hebben we een verlenging van onze ISO 9001:2015 certificering behaald. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Wooninc. heeft voor deze certificering gekozen omdat er niet alleen gekeken wordt wat de organisatie doet, maar ook hoe zij invulling geeft aan de taken. ISO 9001:2015 legt in deze nieuwe norm de nadruk op stakeholder- en risicomanagement, leiderschap en continu verbetering. Iets wat wij heel belangrijk vinden.

Enthousiasme en veel kennis

Onze medewerkers worden gezien als enthousiast, betrokken, open en transparant. Bovendien hebben ze een hoog kennisniveau. Dat komt ook doordat Wooninc. meer dan gemiddeld faciliteert in opleidingen en cursussen. Zo volgen onze huismeesters bijvoorbeeld trainingen EHBO, omgaan met agressie en omgaan met dementie. De onafhankelijk auditor was daarnaast bijzonder onder de indruk van ons risicomanagement.

Kwaliteit

Werken aan kwaliteit is bij Wooninc. een continu proces en staat hoog in het vaandel. Hiermee waarborgen en verbeteren we de kwaliteit van onze producten en diensten. De positieve feedback en de verlenging van onze ISO 9001:2015 certificering is dan ook een resultaat waar we trots op zijn!

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.