Wooninc. brengt primeurs op de Nieuwbouwbeurs in Evoluon

12-03-2012

Wooninc. presenteert zaterdag 17 en zondag 18 maart van 10.00 tot 16.00 uur haar nieuwbouwaanbod tijdens de jaarlijkse Nieuwbouwbeurs in het Evoluon in Eindhoven. In de Wooninc.stand op de 2e verdieping (stand 2.05) kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over het totale nieuwbouwaanbod van Wooninc. in Eindhoven, Geldrop, Aalst-Waalre, Heeze-Leende en Best. Daarnaast biedt Wooninc. haar bezoekers de primeur plattegronden in te zien van drie nieuwbouwprojecten waarvan de verkoop vóór de zomer start: Nieuwbouw Rochusbuurt in Eindhoven, Hoog Geldrop in Geldrop en Brabantia in Waalre. 

Nieuwbouw Rochusbuurt Eindhoven
De nieuwbouw van de Rochusbuurt bestaat uit twee deelplannen: de Blauwververij en de Hoefkestraat/Geldropseweg. In totaal komen er 25 koopwoningen en 76 appartementen (koop en huur). Voor starters, gezinnen en senioren. Bezoekers van de Wooninc.stand kunnen de plattegronden van de appartementen en woningen in zien en het plan in een uitgebreide 3D-presentatie bekijken. De verkoop start vóór de zomer.

Hoog Geldrop
Speciaal voor starters realiseert Wooninc. aan de Rederijkerstraat in Geldrop Zesgehuchten 6 woningen met tuin vanaf € 169.900 v.o.n. Is het hoog tijd voor je eigen huis en wil je vlakbij het Geldropse centrum en station wonen, bezoek dan de Wooninc.stand en bekijk alvast de plattegronden van deze koopwoningen. De verkoop start vóór de zomer.

Brabantia Waalre
Op het voormalige Brabantiaterrein in Waalre realiseert Wooninc. samen met Aert Swaens en Ban Bouw ruim 200 appartementen (koop en huur) en koopwoningen. Woningaanbod in diverse prijsklassen en voor jong én oud. Wooninc. start vóór de zomer met de verkoop van de eerste appartementen. Deze appartementen zijn voorzien van extra services, zoals een grand café en beheerder. Tijdens de Nieuwbouwbeurs zijn de eerste plattegronden beschikbaar.

Praktische info
De Nieuwbouwbeurs vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 maart in het Evoluon in Eindhoven. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers zich op de 2e etage (stand 2.05) laten informeren over het nieuwbouwaanbod van Wooninc. Belangstellenden kunnen zich in de stand als geïnteresseerde aanmelden. Het volledige nieuwbouwaanbod staat op www.wooninc.nl

De nieuwbouwbeurs is gratis toegankelijk, klik hier om u aan te melden.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.