Wooninc. efficiënte organisatie

25-11-2014

Conform verwachting blijkt ook in de Aedes-benchmark Wooninc. een efficiënte organisatie. Onze kosten voor bedrijfsvoering zijn met € 651 per verhuureenheid (VHE) in verhouding zeer laag. Gemiddeld zijn de woningcorporaties in Nederland € 1.035 per VHE kwijt.

De benchmark geeft ook een oordeel over de dienstverlening. Het gemiddelde huurdersoordeel van corporaties is [7,3]. Dit geldt ook voor Wooninc. Dit oordeel is gebaseerd op drie deelprocessen waarop het continue eigen onderzoek van Wooninc. als volgt scoort:

Focus op betaalbaarheid
Uit de benchmark blijkt een sterk verband tussen huurdersoordeel en de kwaliteit van de woning. Uit eerder onderzoek blijkt dat onze huurders ook over de kwaliteit van de woning overwegend positief oordelen. Wooninc. is dan ook niet voornemens om te bezuinigen op onderhoud. De recente objectieve vastgoedkwaliteitsmeeting bevestigt de goede kwaliteit. De middelen de we per saldo overhouden investeren we in nieuwbouw en betaalbare huren. Beschikbaarheid en betaalbaarheid zijn immers belangrijke doelstellingen in het Manifest Wonenvan de gemeente en de woningcorporaties in Eindhoven.

 

 

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.