Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius

02-04-2019
Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius

Wooninc. en Sint Annaklooster zijn de nieuwe woonzorgpartners van Antonius in Acht. Sint Annaklooster is vanaf 1 april de zorgverlener in het seniorencomplex. Wooninc. is vanaf dan verantwoordelijk voor alles wat met wonen, toewijzing en huisvesting te maken heeft.

Vanaf 1 april is Wooninc. eigenaar van het hele woonzorgcentrum. In totaal van 114 sociale huurwoningen, inclusief de 29 zelfstandige eenheden die tot voor kort van Woonzorg Nederland waren.
 
De woningen in Antonius variëren van zelfstandige appartementen tot intramurale zorgstudio’s. Er is een supermarkt, kapper, pedicure, recreatieruimte, activiteiten en dagbesteding. Een mooie aanvulling op ons seniorenbezit van circa 30 gebouwen in Eindhoven en de regio.

Kennismaken
Wooninc., Sint Annaklooster en de bewoners van Antonius hebben elkaar een beetje beter leren kennen tijdens een speciaal hiervoor georganiseerde bewonersbijeenkomst. Medewerkers van Wooninc. en Sint Annaklooster schoven aan bij de bewoners in de ontmoetingsruimte. Ze gingen informeel in gesprek met elkaar.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.