Wooninc. en Sint Annaklooster nemen woonzorgcentrum Antonius in Eindhoven over

26-09-2018

Sint Annaklooster en Wooninc. zijn voornemens om woonzorgcentrum Antonius in Acht, Eindhoven over te nemen van Zorggroep Sint Maarten. Het vastgoed en beheer van Antonius wordt overgedragen aan Wooninc. en het zorgdeel aan Sint Annaklooster. Op 17 september 2018 is een intentieovereenkomst getekend door de drie partijen.

Antonius
Antonius is een woonzorgcentrum midden in Acht. Voor veel ouderen in Acht is het een belangrijk ontmoetingscentrum. Antonius heeft zowel zorgappartementen als een verpleegafdeling, maar ook zelfstandige woningen. Ruime keuze dus, aangevuld met veel services, sociale contacten en activiteiten binnen handbereik.

Wooninc. en Sint Annaklooster samen voor Antonius
De samenwerking tussen Wooninc. en Sint Annaklooster is nieuw. In deze samenwerking komen ieders expertisegebieden samen. Hierdoor blijft de kwaliteit van dienstverlening niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst gewaarborgd.

Antonius is een perfecte aanvulling op de huidige activiteiten van Sint Annaklooster en Wooninc. De organisaties zijn complementair vanwege hun beider focus op ouderen. Sint Annaklooster biedt al ruim 40 jaar een veelzijdig zorg- en welzijnsaanbod in de regio. Wooninc. is in de regio een vertrouwde speler op het gebied van betaalbaar wonen voor senioren. We werken daarin veel samen met zorg- en welzijnsinstellingen.

Angela Pijnenburg, directeur-bestuurder Wooninc. hierover: “Wooninc. is dé seniorenhuisvester in Eindhoven en de regio. We zijn dan ook erg blij dat we samen met Sint Annaklooster in Antonius onze diensten en expertise mogen inzetten waardoor de bewoners prettig kunnen blijven wonen. Net zoals we dat in tientallen andere woongebouwen voor senioren doen.”

Lees hier het volledige persbericht.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.