Wooninc. en Vitalis openen Klantencentrum tegenover Wooninc. kantoor

08-11-2016

Het Klantencentrum van WoonincPlusVitalis, een samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis, is verhuisd. U vindt het WoonincPlusVitalis Klantencentrum in de Grijze Generaal tegenover het Wooninc. kantoor aan de Winston Churchilllaan.

Feestelijke opening

De samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis in het nieuwe Klantencentrum is dinsdagmiddag 9 november feestelijk gevierd. Iedereen was van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie. De taart voor deze middag was speciaal gebakken door De Ouwe Taart en haar oudere vrijwilligers!

Hét aanspreekpunt voor de 55-plusser in de regio

Het Klantencentrum is een samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis en hét aanspreekpunt voor de 55-plusser in regio Eindhoven, op het gebied van wonen, zorg of welzijn. In het klantencentrum komen straks nog meer partijen die zorg, producten en welzijnsdiensten voor ouderen leveren bij elkaar.

Denkt u al na over hoe u in de toekomst wilt wonen? Of wilt u binnenkort verhuizen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? WoonincPlusVitalis denkt graag met u mee. Daarbij staat zo lang mogelijk zelfstandig wonen voorop.

Kom kennismaken

Kon u er niet bij zijn? Kom dan gerust een andere keer langs. De deuren zijn dagelijks voor u geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.