Wooninc. verhuist naar De Grijze Generaal

04-04-2012

EINDHOVEN – Dinsdag 17 april opent Wooninc. haar deuren in De Grijze Generaal. Middenin het hart van Woensel, tegenover Winkelcentrum Woensel. Verhuizen biedt nieuwe kansen. Efficiënter werken in een nieuw kantoor met een uitnodigende open ruimte.

Oude kantoor Wooninc. wordt woongebouw voor jongeren
Het oude kantoor van Wooninc. aan de Onze Lieve Vrouwestraat krijgt een nieuwe functie. We veranderen het kantoorgebouw in een woongebouw met zelfstandige én betaalbare woonruimtes voor jongeren. Huuraanbod waar wij als woningcorporatie graag in investeren en waar Eindhoven als studentenstad behoefte aan heeft. Voor studenten is het bovendien een perfecte locatie vlakbij TU/e en Fontys Hogescholen.

Nieuw kantoor meer open
Het nieuwe kantoor ligt in de kleine driehoek van het gebouw op de hoek Montgomery- en Winston Churchilllaan. De ruimte heeft  minder oppervlakte dan het oude kantoor, maar wel meer openheid en alles op één vloer. Ook is rekening gehouden met de principes van het moderne werken. De openingstijden van het nieuwe kantoor zijn van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.

In verband met de verhuizing is het kantoor op maandag 16 april gesloten.

Nieuw adres
Winston Churchilllaan 87
5623 KW Eindhoven
Postbus 1234
5602 BE  Eindhoven
Tel. 040 265 44 00
info@wooninc.nl
www.wooninc.nl
@wooninc
@woonincaanbod

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.