Ruim 500 ouderen bij kerstdiners Wooninc.Plus

09-12-2015

Dat de gezellige decembermaand is aangebroken is ook zichtbaar in onze Wooninc.Plus woongebouwen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de ouderen uit de wijk en ruim 500 ouderen hebben zich aangemeld voor het jaarlijkse kerstdiner.

Prachtige kerststukjes maken de bewoners van Wooninc.Plus gebouwen tijdens gezellige groepsactiviteiten in de ontmoetingsruimte. Niet alleen bewoners van het woongebouw, maar ook ouderen uit de wijk kunnen deelnemen aan deze activiteiten. Dat geldt ook voor het kerstdiner dat op 10 locaties in Eindhoven, Geldrop en Aalst-Waalre wordt georganiseerd.

Kerstdiners in Eindhoven en Geldrop

Voor slechts € 23,50 krijgen bewoners een volledig vijfgangendiner. Ook ouderen uit de wijk en vrienden en familie zijn van harte welkom om uitgebreid mee te eten. We verwachten dit jaar ruim 500 gasten tijdens de kerstdiners.

Donderdag 17 december    De Blinkerd, Eindhoven

Zaterdag 19 december       Magdalenahof, Geldrop
                                          Stadshof ‘t Hemelryck, Eindhoven

Zondag 20 december          Maison St. Cyr, Geldrop

Maandag 21 december       La Scala, Eindhoven
                                          Cees van Lienden, Eindhoven

Dinsdag 22 december         Pieter Eiffhuis, Eindhoven
                                          Jean Sibelius, Eindhoven

Woensdag 23 december     Brabantia, Aalst-Waalre
                                          Kastanjehof, Geldrop

In woongebouw Cantershoef in Eindhoven wordt een kerstlunch georganiseerd.

Medewerkers van Wooninc. helpen mee

Door de vele aanmelden is het elk jaar weer gezellig druk in de woongebouwen. Een aantal deelnemers werkt als vrijwilliger en helpt vaak mee tijdens activiteiten in de ontmoetingsruimte. Omdat wij deze vrijwilligers ook graag willen laten genieten van een gezellig diner helpen we zelf een handje mee. Medewerkers van Wooninc. vervangen de vrijwilligers tijdens de kerstdiners en helpen met serveren en werkzaamheden in de keuken.

Ontmoeten en activiteiten

Wooninc.Plus is een woonconcept voor senioren waarbij woonplezier, welzijn en veiligheid centraal staan, waardoor senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Elk Wooninc.Plus gebouw beschikt over een ontmoetingsruimte die wordt gebruikt van diverse activiteiten. Ook buurtbewoners, vrienden en familie zijn van harte welkom om mee te doen.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.