WoonincPlusVitalis introduceert innovatieve 360 VR-tour

02-06-2017

Vanaf 1 juni aanstaande kunnen bezoekers van WoonincPlusVitalis een levensechte bezoek ervaren bij diverse woongebouwen. Op het klantencentrum kunnen ouderen een 360 Virtual Reality rondleiding krijgen met de VR-bril op. De locaties Berckelhof, Wilgenhof en Engelsbergen zijn als eerste met de speciale Virtual Reality techniek gefilmd.

Locaties bezoeken vanuit je stoel

WoonincPlusVitalis zocht naar een mogelijkheid om ouderen snel en eenvoudig een rondleiding te geven in haar woongebouwen. Met de VR-bril op krijgt men alvast een eerste indruk. Vanuit zijn stoel kan de senior in alle rust door verschillende woongebouwen lopen, zonder deze feitelijk te bezoeken. En als de senior een complex aantrekkelijk vindt,  kan er uiteraard altijd een fysieke bezichtiging worden ingepland.

Huiskamer

Met de VR-bril op ervaart de klant hoe de woongebouwen eruit zien en welke faciliteiten er beschikbaar zijn. Hij beleeft het gebouw alsof hij er zelf rondloopt. WoonincPlusVitalis heeft speciaal hiervoor in haar klantencentrum een huiskamer ingericht.Hier kan de klant in alle rust een kijkje nemen in de verschillende woongebouwen.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.