Wooninc.runners @ Marathon Eindhoven

10-10-2018

Het is misschien wel het mooiste sportieve feest van Eindhoven. Het is in ieder geval het grootste sportevenement van Noord-Brabant. We hebben het over Marathon Eindhoven; al jaren een evenement voor, door en van de stad!

Duizenden lopers, jong en oud, nemen zondag 14 oktober deel aan de hele marathon, de halve of aan een van de andere afstanden. Ook Wooninc. zet die dag zijn beste beentje voor. Net als vorig jaar nemen we deel aan de Business Estafetterun, dit keer met drie teams. Zij doen mee vanuit ons vitaliteitsprogramma Wooninc.fit.

Wooninc.fit is een doorlopend programma met activiteiten die goed zijn voor de lichamelijke, mentale en sociale vitaliteit van onze medewerkers. Dat gaat dus verder dan alleen sport. Met workshops richt Wooninc.fit zich bijvoorbeeld ook op persoonlijke groei, creativiteit en een goede werk/privébalans.

Wil je onze lopers aanmoedigen? De Wooninc.runners starten aanstaande zondag om 10.00 uur vanaf de Mathildelaan, tegelijkertijd met de deelnemers van de hele marathon.

Het volledige programma vind je terug op: www.marathoneindhoven.nl

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.