Zorg voor mantelzorgers

08-11-2018

Het is zaterdag 10 november de landelijke Dag van de Mantelzorg. Wooninc. staat daar graag bij stil. Als dé seniorenhuisvester in de regio hebben we namelijk ook vaak te maken met mantelzorgers. Ons klantencentrum WoonincPlusVitalis geeft hen advies en houdt speciale informatiebijeenkomsten.

Misschien ben je zelf mantelzorger en zorg je bijvoorbeeld voor je moeder. Misschien merk je dat ze steeds meer zorg nodig heeft en ben je onzeker over haar toekomst. Hoe lang kan ze nog blijven wonen in haar eigen huis?

Wonen met zorg
Voor veel mensen is verhuizen een flinke stap, maar het is goed om na te denken over de toekomst van je naaste(n).
Wooninc. denkt graag met je mee. We hebben een ruim aanbod aan seniorenwoningen in verschillende vormen. Van individuele zelfstandige huurappartement tot woningen met 24-uurs zorg en dienstverlening.

Advies
Daarvoor werken we samen met zorgaanbieders. In Eindhoven doen we dat met Vitalis WoonZorgGroep.
Via ons gezamenlijke klantencentrum WoonincPlusVitalis informeren we je graag over onze seniorenwoningen en de mogelijkheden voor extra zorg. Denk bijvoorbeeld aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling én mantelzorgondersteuning.

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in ons klantencentrum aan de Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven, bereikbaar via 040 220 22 02 en e-mail.

Nuttige bijeenkomsten
Ook goed om te weten: WoonincPlusVitalis houdt gedurende het jaar informatieavonden die ook erg zinvol zijn voor mantelzorgers. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.