Nieuws

Zorgen om stijgende energiekosten

Het is volop in het nieuws: de energierekening wordt hoger doordat de prijzen voor gas en elektriciteit flink stijgen. Dat heeft direct gevolgen voor ieders portemonnee. We begrijpen dat u zich daar zorgen over maakt. Wij kunnen als Wooninc. niks doen aan de stijgende prijzen. We kunnen u wel informatie en tips geven.

SeniorenPunt Oirschot stroomlijnt woonbehoeften ouderen

Wat doe je als oudere als de gezondheid van één van de partners opeens achteruit gaat en in de oude woning blijven geen optie meer is? En hoe kom je überhaupt aan een zorgwoning in Oirschot? Voor ouderen is het soms lastig de weg te vinden in het doolhof aan regelingen en instanties. In SeniorenPunt Oirschot bundelen Joris Zorg en Wooninc. hun kennis en netwerk om zo goed mogelijk te helpen bij vragen over wonen, zorg en welzijn.

Let op voor phishing mails en sms'jes!

Op dit moment worden er uit naam van WoningNet phishing smsjes en e-mails verzonden. Hierin staat dat u verlengingskosten moet betalen. Deze berichten worden niet door WoningNet of Wooniezie verstuurd!

Eerste bewoners nemen sleutel in ontvangst na renovatie Floraplein

Dinsdag ontvingen de eerste bewoners de sleutel van hun eengezinswoning bij het Floraplein in Eindhoven. De woningen aan de Clematisstraat, Resedastraat en Wilgenroosstraat zijn de afgelopen maanden gerenoveerd en verduurzaamd. Samen met aannemer KlokGroep werken we hier aan het wonen van morgen.