Floraplein

Aan het Floraplein renoveren en verduurzamen wij de woningen en appartementen. In januari 2021 zijn we gestart met de renovatiewerkzaamheden. De woningen zijn medio oktober opgeleverd. In december leverden we de appartementen in het eerste blok op. In februari 2022 wordt het laatste blok opgeleverd. 

De appartementen aan het Floraplein zijn de afgelopen maanden gerenoveerd en verduurzaamd. Eerder leverden we de eengezinswoningen aan de Clematisstraat, Resedastraat en Wilgenroosstraat op. De laatste fase van het project wordt in februari opgeleverd. Samen met aannemer KlokGroep werken we hier aan het wonen van morgen.

Begin 2021 startten we met de renovatiewerkzaamheden. En nu, ruim een jaar later, verhuizen laatste bewoners naar hun nieuwe, duurzame appartement.

De appartementen zijn grondig aangepakt. De kozijnen zijn vervangen en voorzien van HR++ glas en alle woningen zijn na-geïsoleerd. Met als resultaat dat ieder appartement minimaal energielabel A heeft. Ook kreeg elk appartement een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Alle woningen hebben nu een vrijstaande berging. De appartementen op de begane grond hebben daarnaast een eigen tuin. Aan de veiligheid hebben we ook gedacht. Het achterpad is afgesloten met een poort en daarmee alleen toegankelijk voor bewoners.

We zijn trots op het eindresultaat: toekomstbestendige appartementen met nog steeds het kenmerkende, naoorlogse stadsbeeld van Eindhoven.

Heeft u nog vragen?
Vul dan het contactformulier in. Wij proberen uw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.