Witte Hondpad

Wooninc. plaatst aan het Witte Hondpad 16 Heijmans-One woningen. De woningen zijn bedoeld voor mensen die met spoed een woning zoeken.
Maximaal de helft van de woningen wordt toegekend aan statushouders, de rest  aan mensen met een sociaal en/of economische binding met Nuenen.

We verhuren de woningen volgens het flexwonen-concept
Flexwonen is een flexibele vorm van wonen voor verschillende doelgroepen. Krijg je een woning toegewezen, dan mag je hier maximaal 2 jaar wonen. Daarna moet je doorstromen naar de reguliere woningmarkt. 

De Heijmans-One woning heeft eigen voorzieningen
De woning is betaalbaar en ziet er verzorgd uit. De tijdelijke wijk krijgt een toegangsweg, voetpaden en parkeerhavens. Ook komt er een fietsenstalling voor de bewoners. 

De woning staat voor vrijheid, kwaliteit en zelfstandigheid
De overzichtelijke indeling maakt dat je je er snel thuis voelt. De woonkamer met vide en uitzicht naar buiten geeft een ruimtelijk gevoel. Door de grote ramen heb je veel licht in de woning. De buitenkant straalt met z’n eigenzinnige daklijn vrijheid en eigenheid uit. Wil je een kijkje nemen in de woning? Bekijk dan de online tour van Heijmans.

De woningen zijn tijdelijk
Het gebruik van het perceel is voor een periode van maximaal tien jaar. Deze periode kan niet worden verlengd en het terrein zal vervolgens in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Alle woningen zijn begin 2022 opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Wil je meer informatie over flexwonen of het project?
Neem dan contact op met Dominique Michiels, consulent wonen bij Wooninc. Zij is te bereiken via dmichiels@wooninc.nl.

Wil je je inschrijven voor flexwonen?
Stuur dan een mail naar flexwonen@wooninc.nl. Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer en de reden van verhuizing. Voldoe je aan de voorwaarden? Dan nemen we t.z.t. contact op voor een kennismakingsgesprek.