Nieuwsbrief nr. 13 GO Woenselse Heide

19-12-2013
Nieuwsbrief nr. 13 GO Woenselse Heide

Buitenwerkzaamheden
De buitenwerkzaamheden in blok 1 en 2 zijn afgerond. De planning voor de blokken 3 tot en met 14 vindt u hier. De planning voor de overige blokken wordt medio 2014 opgesteld.

Warme opnames
De warme opnames in blok 4, 5, 6 en 7 zijn afgerond. De opnames in de overige blokken vinden volgens routing plaats, verspreid over de duur van het groot onderhoud. De uitvoerder overhandigt bewoners tijdens de warme opnames een optieboekje. En informeert over de werkzaamheden.

Bewonersavonden
De blokken 4, 5, 6 en 7 worden persoonlijk uitgenodigd voor een bewonersavond in de modelwoning op 9 januari 2014. Deze avond is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook zijn de keuzepakketten te bezichtigen. Op 15 januari 2014 dient het optieboekje ingeleverd te worden. Te zijner tijd worden alle blokken voor een bewonersavond uitgenodigd.

Binnenwerkzaamheden
De bewoners van blok 1, 2 en 3 hebben hun keuzes gemaakt voor de binnenwerkzaamheden. In blok 1 wordt begin februari 2014 gestart met de binnenwerkzaamheden. De werkzaamheden, planning en te treffen voorzieningen worden persoonlijk met de bewoners doorgesproken door de uitvoerder.

Meer informatie over de werkzaamheden, de extra opties en de contactpersonen tijdens de Kerstvakantie vindt u in hier.
 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.