Nieuwsbrief nr. 2 Start werkzaamheden

04-07-2014

Modelwoning
In de modelwoning, Hosingenhof 51, zijn de keuken, het toilet en de badkamer vervangen. In de woning zijn de keuzepakketten en het resultaat van de werkzaamheden te bezichtigen. Wanneer tijdens de eerdere conditiemeting is geconstateerd dat de badkamer, keuken en/ of het toilet van de woning moet worden vervangen, vragen wij bewoners een keuze te maken uit één van deze pakketten.

Start werkzaamheden
Na de bouwvak wordt in de woningen aan de Garnichweg gestart met de binnenwerkzaamheden. Wanneer tijdens de eerdere conditiemeting is geconstateerd dat de badkamer, keuken en/ of het toilet van de woning moet worden vervangen, wordt hiermee gestart. In alle woningen brengen wij een mechanische installatie aan in de badkamer. Ook wordt de meterkast gecontroleerd en het slot van de balkondeur. Tijdens het opstartgesprek kunnen bewoners al hun overige wensen kenbaar maken en vragen stellen. De uitnodiging voor dit gesprek ontvangen bewoners na de bouwvak. Meer informatie kunt u hier nalezen.

Vragen
Bewoners worden door Bouwbedrijf W. van Santvoort rechtstreeks geïnformeerd over de werkzaamheden. Bij vragen hierover kunnen bewoners contact opnemen met de uitvoerder Jack Mennen, van Bouwbedrijf W. van Santvoort, via 040 298 20 40 of via 06 12 95 87 33.

Bewonerscommissie
Stichting Buurtbelangen Garnichweg/ Hosingenhof e.o. wordt als onze gesprekspartner namens de bewoners nauw betrokken bij de initiatieven, plannen en de inhoud van alle nieuwsbrieven. De bewonerscommissie is er niet voor individuele zaken. Deze kunnen bewoners rechtstreeks melden bij Wooninc. Contactinformatie kunt u hier teruglezen. De bewonerscommissie houdt haar achterban op de hoogte via Os ege Buukske.

 

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.