Nieuwsbrief nr. 3 Offenbachlaan

30-06-2016

NIEUWSBRIEF

Met deze nieuwsbrief informeren we u graag over zaken die betrekking hebben op het gebouw waarin u woont.

WERKZAAMHEDEN STANDLEIDINGEN EN BADKAMERS

Zoals wij u eerder hebben geïnformeerd zijn we gestart met het vervangen van de standleidingen en de badkamers. De eerste drie woningen zijn inmiddels gereed. De werkzaamheden lopen voorspoedig en volgens planning.

ENQUETE

Bij ieder groot onderhoud willen we graag horen hoe de bewoner onze dienstverlening en de uitvoering van de werkzaamheden ervaart. U ontvangt daarom binnenkort een enquête via de mail. Als uw e-mailadres bij ons niet bekend is, ontvangt u de enquête in uw brievenbus. Deze kunt u vervolgens wél digitaal invullen.

SPREEKUUR

Iedere werkdag  tussen 9.00 en 10.00 uur kunt u bij projectleider Ton Meeus en uitvoerder Bas Basemans terecht voor al uw vragen. Het spreekuur wordt gehouden in de bouwkeet. Deze staat op het middenterrein, ter hoogte van Offenbachlaan 336 (achterzijde van de woning). Daar staan ook de containers opgesteld.

VRAGEN?

Bij vragen over de uitvoering van de werkzaamheden of calamiteiten kunt u contact opnemen met Bouwbedrijf J.A. van Gisbergen via 06 21 15 04 83. Op onze website www.wooninc.nl/offenbachlaan vindt u meer informatie over het geplande onderhoud. Ook de eerder verstuurde nieuwsbrieven vindt u hier.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.