Nieuwsbrief nr. 7 Laatste nieuws nieuwbouw

03-04-2015
Nieuwsbrief nr. 7 Laatste nieuws nieuwbouw

Status nieuwbouw
Gemeente Eindhoven heeft inmiddels ingestemd met het initiatief. Het ontwerp van het nieuwbouwplan past zoals bekend echter niet binnen het huidige bestemmingsplan. Dit betekent dat het bestemmingsplan moet worden herzien. Wooninc. is op het moment bezig met de voorbereidingen en onderzoeken voor het aanpassen van het huidige bestemmingsplan. Naar verwachting wordt het nieuwe bestemmingsplan in de zomer van 2015 in procedure gebracht. De bouw start naar verwachting in het voorjaar van 2016. Als alles voorspoedig verloopt worden de woningen in 2017 opgeleverd. Meer informatie vindt u via www.wooninc.nl/florapleinnieuwbouw.nl.

Opschoondag
In samenwerking met bewoners uit de wijk, Plein 1 en de gemeente Eindhoven organiseren wij op zaterdag 11 april een Opschoondag en Snoep voor Troep actie in de Resedastraat. Meer informatie kunt u vinden in Pleinpraat of op www.plein1.com.

Informatie sloop en nieuwbouw
Tijdens de opschoondag zijn er ook medewerkers van Wooninc. aanwezig om vragen over de sloop- en nieuwbouwplannen Floraplein te beantwoorden.

Meer informatie vindt u in de volledige nieuwsbrief.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.