Nieuwsbrief nr 8 Informatie over de buurt en nieuwbouw

10-03-2016
Nieuwsbrief nr 8 Informatie over de buurt en nieuwbouw

Brabantse stoepjes
De woningen Clematisstraat 2 t/m 32, Appelbloesemstraat 2 t/m 32, Papaverstraat 2 t/m 32 en Cameliastraat 2 t/m 32 hebben geen voortuin, maar een brede stoep. Enkele bewoners hebben ons gevraagd om de tegels te verwijderen en een voortuin aan te leggen.Bent u huurder of eigenaar van een van deze woningen en heeft u interesse? Neem dan contact op met Jeannoux Driessen, onze medewerker verhuur en leefomgeving, via jdriessen@wooninc.nl of 040 265 44 17. Wij gaan dan met geintersseerden in gesprek.

Status nieuwbouw
Het ontwerp van het Wooninc.Plus gebouw is reeds ver gevorderd. Het plan bevat 80 Wooninc.Plus appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De bestemmingsplanprocedure heeft vertraging opgelopen. De verwachting is dat het nieuwe bestemmingsplan halverwege 2016 in procedure wordt gebracht. Dan kunnen we in het voorjaar van 2017 starten met de sloop en bouw en worden in 2018 de appartementen verhuurd. Meer informatie vindt u via www.wooninc.nl/florapleinnieuwbouw

Informatiebijeenkomst
Voordat het bestemmingsplan in procedure wordt gebracht zal er een bijeenkomst worden georganiseerd voor de omwonenden. Tijdens deze bijeenkomst zullen de plannen nader worden toegelicht en is er mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Meer informatie vindt u hier. Bewoners van de te slopen woningen en appartementen vinden meer specifieke infomatie hier terug.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.