huurbetaling

Er zijn verschillende opties om uw maandelijkse huur aan ons te betalen. U kiest uit de volgende betaalmogelijkheden:

Wooninc. schrijft elke maand automatisch de huur van uw rekening af (via SEPA incasso)

U machtigt Stichting Wooninc., gevestigd te (5623 KW) Eindhoven, aan de Winston Churchilllaan 87 om de huur en de overeengekomen bijkomende kosten elke maand van uw rekening af te schrijven. Kiest u voor deze optie? Dan geeft u met het invullen en ondertekenen van dit machtigingsformulier toestemming aan Wooninc. om elke maand een bedrag van uw rekening af te schrijven. Afschrijving vindt plaats op de 5e dag van de maand. Als dit geen werkdag is, vindt de afschrijving plaats op de eerstvolgende werkdag.

iDEAL betaling via betaalverzoek per e-mail

U ontvangt maandelijks een e-mail met daarin een link naar iDEAL voor het betalen (vóór de 1e van de maand) van de huur en de overeengekomen bijkomende kosten. U betaalt direct online via deze link. Voor deze betaalwijze heeft Wooninc. uw e-mailadres nodig.

Automatische periodieke betalingsopdracht

U kunt ook zelf uw bank opdracht geven om elke maand de huur aan ons over te maken. Dit doet u door een periodieke opdracht in te stellen in uw internetbankieren. Verandert de huurprijs, dan moet u dit bedrag zelf aanpassen in de opdracht.

U regelt uw betaling maandelijks zelf

U geeft uw bank opdracht om maandelijks vóór de 1e van de maand de huur en de overeengekomen bijkomende kosten aan Wooninc. over te maken. Dit kan door een periodieke opdracht in te stellen, via internetbankieren of bij uw bank. Verandert de hoogte van uw maandelijkse huur of veranderen de bijkomende kosten? Dan moet u zelf het bedrag aanpassen in de betaalopdracht. Wooninc. brengt u vooraf op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Geef uw voorkeur aan

Met het keuzeformulier betaalwijze kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Lever dit formulier in bij uw consulent. U kunt het ook naar ons opsturen via huurbetaling@wooninc.nl of via de post: Wooninc. Antwoordnummer 57, 5600 WC Eindhoven (gratis).

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze medewerkers van huurbetaling via 040 265 44 00 of stel uw vraag via huurbetaling@wooninc.nl.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.