onderhoud

Wooninc. blijft investeren in groot onderhoud. De groot onderhoudswerkzaamheden aan de Keersoppermolen en de Woenselse Heide zijn onlangs afgerond. Bewoners beoordelen het resultaat van beide projecten met ruim een 7. En daar zijn we blij mee!

Groot onderhoud Woenselse Heide
In de Woenselse Heide hebben wij groot onderhoud uitgevoerd aan 188 eengezinswoningen in de Walcherenlaan, Goereestraat, Overflakkeestraat, Schouwenlaan, Grebbeberglaan, Beijerlandlaan, Noordzeelaan en Voornestraat. De werkzaamheden bestonden uit het stralen en vervangen van het voegwerk van de gevels, het vervangen van het dak en - indien noodzakelijk - vervangen van keuken, toilet en badkamer.

Energiebesparende maatregelen
Daarnaast is ook de isolatie van de woningen verbeterd door het aanbrengen van nieuwe kozijnen (voorzien van HR++-glas en ventilatieroosters) en degelijke tochtwering in de deuren en draaidelen van de kozijnen. Ook is het dak geïsoleerd en zijn de spouwmuren nageïsoleerd. Bovendien hebben de woningen nu ook allemaal het Politie Keurmerk Veilig Wonen gekregen.

Positieve waardering groot onderhoud
De bewoners beoordeelden de werkzaamheden en de uitvoering met gemiddeld een 7,7. Ook de dienstverlening scoorde met gemiddeld een 7,5 ruim voldoende. *) “Een hele verbetering”, aldus één van de bewoners. “De werkzaamheden hadden een grote impact, maar we zijn vooraf goed geïnformeerd. De werkzaamheden zijn zorgvuldig uitgevoerd en we zijn blij met het eindresultaat.”

Groot onderhoud Keersoppermolen
In de 50 appartementen in de Keersoppermolen zijn onder meer keuken, badkamer en toilet vernieuwd. Bewoners beoordelen het resultaat met een 7,2, zo bleek uit een klanttevredenheidsonderzoek dat wij na afloop van de werkzaamheden hebben gehouden. “De medewerkers van Ban Bouw hebben uitstekend werk verricht”, aldus één van de bewoners. Onze dienstverlening scoorde gemiddeld een 6,6. Volgens verschillende bewoners kan onze communicatie worden verbeterd. Hiermee gaan we aan de slag.

Stijging waardering totale woonomgeving
Onze investeringen in groot onderhoud hebben een positieve invloed op de waardering van de totale woning, zo blijkt ook uit ons klanttevredenheidsonderzoek (2013). Zo is de waardering van de totale woning in Vlokhoven is gestegen van een 6,3 naar een 7,9 en in de Generalenbuurt van een 5,4 naar een 7,7.

Bekijk hier de overige belangrijke en opvallendste resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek.  

*) Nog niet alle enquêtes van de laatste fase zijn verwerkt.

Bouwkundig opzichter Jamila Ouzi is degene die alles bouwtechnisch aanstuurt en zorgt dat er ook echt kwaliteit wordt geleverd. "Per huis investeren we ruim € 34.000. Dat is dus een echte make over."

Bewonerscommissie gesprekspartner
In de buurten waar een bewonerscommissie actief is, vormt deze onze gesprekspartner namens de huurders. In buurten waar geen bewonerscommissie actief is, proberen we een klankbordgroep op te richten gedurende de looptijd van het project. De bewonerscommissie of klankbordgroep wordt nauw bij de plannen betrokken. 

Plannen Floraplein
Het project Floraplein e.o. betreft vooral de sloop en de vervangende nieuwbouw. De overblijvende eengezinshuurwoningen komen in aanmerking voor verkoop aan de zittende huurder. Komt een woning bij huuropzegging vrij, dan wordt deze op de woningmarkt te koop aangeboden. De woningen die in verhuur blijven worden op reguliere wijze door ons onderhouden. Heeft u vragen over de plannen in het Floraplein , neemt u dan contact op met Jeannoux Driessen, medewerker verhuur en leefomgeving, via jdriessen@wooninc.nl of of via 040 265 44 17. 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.