Malvalaan

Plannen

Sluiting zorgvoorziening ’t Laar door RSZK


RSZK gaat haar zorgvoorziening in woongebouw ’t Laar aan de Malvalaan uiterlijk 1 april 2017 sluiten. De leefbaarheid in het woongebouw en de ouderdom van het gebouw zijn hiervoor de aanleiding. Deze sluiting door RSZK biedt ons de kans om samen met het woongebouw waarin u woont het complex ’t Laar te verbeteren en waar nodig te vernieuwen.

Wij beschouwen de sluiting door RSZK dus als een kans. Ons voornemen voor vernieuwing van het gehele complex ’t Laar aan de Malvalaan in Waalre krijgt hiermee meer mogelijkheden.
 

Ontwikkelingen 't Laar

Wij hebben middelen gereserveerd om ten minste onze eigen drie woongebouwen aan de Malvalaan te verbeteren en op te waarderen. In ieder geval worden badkamer, keuken en toilet vernieuwd. Daarnaast wordt ook de isolatiewaarde van de gevels opgewaardeerd tot energielabel A. Dit doen we onder meer door gevelvernieuwing en het plaatsen van zonnecollectoren op het dak.
 

Wooninc.Plus

Met RSZK hebben wij de principe-afspraak gemaakt dat ook het woongebouw van RSZK onderdeel wordt van deze vernieuwing. Daarmee kunnen we het hele gebied van de 4 woongebouwen verbeteren, opwaarderen en een eigentijdse uitstraling geven.
 
RSZK heeft aangegeven in de toekomst graag intramurale zorg te willen blijven verlenen op deze locatie. Samen met RSZK gaan wij dan ook een plan ontwikkelen voor een Wooninc.Plus complex waarin ook de zorgvoorziening van RSZK een plek krijgt.
Opties
Foto's
Contact
Nieuws
Nieuwsbrief nr. 1 t Laar Waalre

Graag informeren wij u over ontwikkelingen rondom uw woongebouw ít Laar aan de Malvalaan in Waalre.

11-10-2016
Nieuwsbrief nr. 1 t Laar Waalre
FAQ
Geen vragen gevonden.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.