huurwoningen en koopwoningen

Ben je op zoek naar een huurwoning, koopwoning of een nieuwbouw woning? Wooninc heeft in deze categorieën verschillende woningen te huur of te koop. Het voordeel van reageren op een woning bij Wooninc. is dat je niet ingeschreven hoeft te staan. Wooninc. werkt namelijk niet met inschrijven of wachtlijsten, maar met directe toewijzing en loting. Wil je urgentie aanvragen voor een woning, lees hier hoe en wanneer je urgentie kunt aanvragen.  

Lees alles over huren: wat zijn de mogelijkheden?

Huurwoningen tot € 720,42

De huurwoningen met een huurprijs tot € 720,42 (prijspeil 2019) worden toegewezen via loting. Dit betekent dat je geen wachttijd hoeft op te bouwen. Op www.wooniezie.nl vind je alle beschikbare huurwoningen. Als je een profiel hebt kun je direct reageren. Onder alle reacties wordt vervolgens geloot. Sommige woningen worden toegewezen aan de 'Snelle reageerder'. Woningen via Snelle reageerder komen om 19.00 uur online. Vervolgens kun je op de woning reageren. De woning wordt verloot onder alle personen die binnen de eerste 30 minuten gereageerd hebben op de woning (dus tot 19.30 uur). Na een half uur kunnen andere woningzoekenden ook nog reageren op de woning. Zij doen dan alleen niet meer mee in de loting, maar sluiten achteraan in de kandidatenlijst aan op basis van hun moment van reageren.

Vanwege Europese regelgeving mogen wij deze woningen alleen toewijzen aan woningzoekenden die voldoen aan de regels (huishoudgrootte en inkomen). Lees meer.

Huurwoningen vanaf € 720,42

De huurwoningen met een huurprijs vanaf € 720,42 (vrije sector) worden meestal via 'Snelle reageerder' toegewezen. Ook deze vind je op www.wooniezie.nl. Woningen via Snelle reageerder komen om 19.00 uur online. Vervolgens kun je op de woning reageren. De woning wordt verloot onder alle personen die binnen de eerste 30 minuten gereageerd hebben op de woning (dus tot 19.30 uur). Na een half uur kunnen andere woningzoekenden ook nog reageren op de woning. Zij doen dan alleen niet meer mee in de loting, maar sluiten achteraan in de kandidatenlijst aan op basis van hun moment van reageren.

Vanwege Europese regelgeving mogen wij deze woningen alleen toewijzen aan woningzoekenden met een bruto jaarinkomen van minimaal € 38.035.

Koopwoningen

Ben je op zoek naar een koopwoning? Ook dan kun je bij Wooninc. terecht. Goedkopen van Wooninc. biedt voormalige huurhuizen te koop aan. Dit betekent een goede prijs voor een goed onderhouden woning. Huur je al bij ons? Mogelijk komt jouw huurwoning ook in aanmerking voor koop.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.