huurwoningen en koopwoningen

Ben je op zoek naar een huurwoning, koopwoning of een nieuwbouw woning? Wooninc heeft in deze categorieën verschillende woningen te huur of te koop. Het voordeel van reageren op een woning bij Wooninc. is dat je niet ingeschreven hoeft te staan. Wooninc. werkt namelijk niet met inschrijven of wachtlijsten, maar met directe toewijzing en loting. Wil je urgentie aanvragen voor een woning, lees hier hoe en wanneer je urgentie kunt aanvragen.

Lees alles over huren: wat zijn de mogelijkheden?

Huurwoningen tot € 710

De huurwoningen met een huurprijs tot € 710 worden toegewezen via loting. Dit betekent dat je geen wachttijd hoeft op te bouwen. Op www.wooniezie.nl vind je alle beschikbare huurwoningen. Als je een profiel hebt kun je direct reageren. Onder alle reacties wordt vervolgens geloot. Sommige woningen worden toegewezen aan de 'eerste reageerder'. Dit betekent dat degene die als eerste reageert de woning mag huren, mits deze persoon voldoet aan de voorwaarden.

Vanwege Europese regelgeving mogen wij deze woningen alleen toewijzen aan woningzoekenden die voldoen aan de regels (huishoudgrootte en inkomen). Lees meer.

Huurwoningen vanaf € 710

De huurwoningen met een huurprijs vanaf € 710 (vrije sector) worden meestal direct toegewezen. Ook deze vind je op www.wooniezie.nl. Degene die het eerst reageert mag de woning huren, mits deze persoon voldoet aan de voorwaarden.

Vanwege Europese regelgeving mogen wij deze woningen alleen toewijzen aan woningzoekenden met een bruto jaarinkomen van minimaal € 36.165.

Koopwoningen

Ben je op zoek naar een koopwoning? Ook dan kun je bij Wooninc. terecht. Goedkopen van Wooninc. biedt voormalige huurhuizen te koop aan. Dit betekent een goede prijs voor een goed onderhouden woning. Huur je al bij ons? Mogelijk komt jouw huurwoning ook in aanmerking voor koop.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Onderhoud én ontzorgen gaan samen bij De Horst Project Geldrop-Mierlo: aanpakken betalingsachterstanden Verduurzamend Eindhoven zet slimme oplossingen op het menu Nieuwe en frisse woonstudio's in Sint Joriskwartier Trots op Toversnest in Heeze
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.