flexwonen

Wat is flexwonen?

Flexwonen is een flexibele vorm van wonen voor verschillende doelgroepen. Ga je flexwonen, dan krijg je een tijdelijk huurcontract van maximaal 2 jaar. Bijvoorbeeld in een voormalig seniorencomplex of een leegstaand kantoorpand dat wordt opgebouwd tot woonruimte. Leegstaande ruimtes krijgen zo een nieuwe (tijdelijke) bestemming.

Voor wie is flexwonen?

Ben je met spoed op zoek naar een woning, maar kom je niet in aanmerking voor urgentie? Dan is flexwonen misschien iets voor jou. Flexwonen moet bij je passen. Het kan zomaar zijn dat je in een gebouw komt te wonen met veel verschillende soorten mensen onder één dak. Alleenstaanden, studenten, starters, arbeidsmigranten en vluchtelingen met een verblijfsvergunning gingen je voor.

Kom ik in aanmerking voor flexwonen?

Je kan flexwonen als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent met spoed op zoek naar een tijdelijke huurwoning
  • Je staat niet op de Sancties & Kansenlijst
  • Je hebt een bruto jaarinkomen van maximaal € 38.035 euro
  • Je huishouden bestaat uit 1 of  2 personen, zónder kinderen


Na een kennismakingsgesprek bepaalt een medewerker of je bij het woongebouw past. Word je alsnog afgewezen? Dan krijg je altijd een duidelijke reden.

Waar kan ik flexwonen?

Wooninc. heeft verschillende woongebouwen die volledig worden verhuurd volgens het flexwonen concept, waaronder Genderhof (Gestel, Eindhoven) en Josephinehof (Zesgehuchten, Geldrop). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ik wil flexwonen!

Denk je dat flexwonen bij jou past? Stuur dan een mail naar Sandra van Lierop via flexwonen@wooninc.nl. Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer en de reden van verhuizing. Wij nemen dan contact met je op.

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.