Wooninc.Plus De Blinkerd speciaal voor 50+ - Eindhoven

Bent u op zoek naar een appartement waar u rustig oud kunt worden en nog lang zelfstandig kunt wonen? Dan is wonen in een Wooninc.Plus gebouw vast iets voor u. Met Wooninc.Plus kunt u langer zelfstandig wonen door de extra services waar u gebruik van kunt maken. Let op! Dit woongebouw is alleen bestemd voor bewoners van 50 jaar en ouder!

€ 650,-
€ 68,-
onbekend
Appartement
60 m2
3
2008

Wonen in een Wooninc.Plus gebouw

Bent u op zoek naar een appartement waar u rustig oud kunt worden en nog lang zelfstandig kunt wonen? Dan is wonen in een Wooninc.Plus gebouw vast iets voor u. Met Wooninc.Plus kunt u langer zelfstandig wonen door de extra services waar u gebruik van kunt maken. Met name veiligheid, ontmoeten en welzijn staan centraal. Onderdeel van de extra services is ook de welzijnsronde, de beheerder maakt elke morgen een rondje langs de woningen om te checken of alles nog in orde is. Door de aanwezigheid van een beheerder en de vele vrijwilligers kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten die regelmatig plaatsvinden. De Blinkerd heeft hier een ruime, modern ingerichte ontmoetingsruimte voor waar u ook gewoon gezellig een kopje koffie kunt komen drinken..

3-kamer appartement huren

Dit appartement in De Blinkerd met 2 slaapkamers ligt in de wijk Meerhoven aan de rand van Eindhoven. Het gebied heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het centrum van Meerhoven, waar diverse winkels en voorzieningen zijn. De Blinkerd is specifiek bedoeld voor ouderen en is dan ook voorzien van o.a. een lift en de appartementen hebben een elektrische kookplaat. Ook is er een ondergrondse parkeergarage aanwezig waar u een eigen parkeerplaats kunt huren.

De woningen zijn voorzien van stadsverwarming. Dit betekent dat u zelf een warmtapwaterinstallatie dient te huren om gebruik te kunnen maken van warm water en de stadsverwarming. Uiteraard leggen wij u graag uit hoe u dit kunt doen.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op de Facebookpagina van De Blinkerd. Heeft u interesse in de woning, laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of neem zelf contact op met Rob de Hoogen via rdehoogen@woonincplusvitalis.nl of 040 220 22 65.

Kenmerken
Huurprijs
Huurprijs€ 650,-
Servicekosten€ 68,-
Beschikbaarheid Onbekend
Bouw
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2008
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte60 m2
Indeling
Aantal kamers3
Aantal woonlagen1
Energie
Energielabelc
Verwarmingstadsverwarming
Bergruimte
Schuur/berginginpandige berging in woning en in gezamenlijke fietsenstalling in gebouw
Overig
ParkerenHet huren van een parkeerplaats is gekoppeld aan het appartement
Liftja
Balkonnee
Balkon / dakterrasnee
Soort huurovereenkomstonbepaald tijd
Omgeving
Foto's
Ik heb interesse:
Let op: Deze woning is bestemd voor bewoners vanaf 50 jaar!

Let op: Deze woning is niet per direct beschikbaar. Zodra één van deze woningen voor verhuur beschikbaar komt, nemen wij contact met u op.


Velden met een * zijn verplicht


Inschrijfvoorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, dient het contactformulier volledig te worden ingevuld. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Wooninc. behoudt zich in alle gevallen het recht voor om geen huurovereenkomst met een kandidaat-huurder aan te gaan, onder meer vanwege eisen die kunnen worden gesteld aan inkomen, huishoudsamenstelling en/of leeftijd of om haar moverende redenen. Voor een mondelinge toelichting op de inschrijfvoorwaarden kan telefonisch contact worden opgenomen met Wooninc.

Wooninc.
Winston Churchilllaan 87
5623 KW Eindhoven
Tel 040 265 44 00
info@wooninc.nl

Openingstijden
maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

Postadres
Postbus 1234
5602 BE Eindhoven


Vul uw gegevens in om de brochure te downloaden

vrouw man
(* verplicht invullen)
Wooninc.Plus De Blinkerd speciaal voor 50+  <em>- Eindhoven</em>
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.