Graskant - Meerhoven, Eindhoven

Op zoek naar een Wooninc.Plus appartement met service en zorg? Kies van voor wonen in De Blinkerd in de wijk Meerhoven in Eindhoven. Appartementen voor senioren met 1 of 2 slaapkamers. 

€ 614,-
€ 89,-
onbekend
Appartement
98 m2
3 (1 slaapkamer en 1 onbenoemde ruimte)
2008

Het Wooninc.Plus appartementencomplex De Blinkerd is in 2008 gerealiseerd. De appartementen zijn voorzien van stadsverwarming, dat heeft als gevolg dat u alleen elektrisch kunt koken. In het gebouw bevindt zich een lift. Ook is er een ondergrondse parkeergarage aanwezig. Het woongebouw ligt in Grasrijk en deze wijk kent een gevarieerd aanbod aan type woningen, voor alle doelgroepen, zowel koop als huur. Het gebied heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het toekomstige centrum van Meerhoven, waar diverse winkels en voorzieningen gerealiseerd worden, op loopafstand vind u een basisschool.

Het Wooninc.Plus concept is aan een aantal seniorencomplexen gekoppeld. Een Wooninc.Plus complex heeft een ruime, modern ingerichte ontmoetingsruimte met een beheerder. De beheerder organiseert samen met een activiteitenbegeleidster en bewoners regelmatig activiteiten. In de ontmoetingsruimte worden allerlei activiteiten georganiseerd, u kunt hier (tegen betaling) een kopje koffie drinken. Bewoners kunnen, indien gewenst, gebruik maken van de dagelijkse welzijnscontroleronde. Daarnaast bieden wij een video- en toegangscontrolesysteem.

Kenmerken
Huurprijs
Huurprijs€ 614,-
Servicekosten€ 89,-
Beschikbaarheid Onbekend
Bouw
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2008
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte98 m2
Indeling
Aantal kamers3 (1 slaapkamer en 1 onbenoemde ruimte)
Badkamervoorzieningendouche
Aantal woonlagen1
Bergruimte
Schuur/berginginpandige berging in woning en in gezamenlijke fietsenstalling in gebouw
Overig
ParkerenHet huren van een parkeerplaats is gekoppeld aan het appartement
Liftja
Balkon / dakterrasschoonmaakbalkon en gezamenlijk terras bij de ontmoetingsruimte
Soort huurovereenkomstonbepaald tijd
Omgeving
Foto's
Ik heb interesse:
Let op: Deze woning is bestemd voor bewoners vanaf 50 jaar!

Let op: Deze woning is niet per direct beschikbaar. Zodra één van deze woningen voor verhuur beschikbaar komt, nemen wij contact met u op.


Velden met een * zijn verplicht


Inschrijfvoorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, dient het contactformulier volledig te worden ingevuld. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Wooninc. behoudt zich in alle gevallen het recht voor om geen huurovereenkomst met een kandidaat-huurder aan te gaan, onder meer vanwege eisen die kunnen worden gesteld aan inkomen, huishoudsamenstelling en/of leeftijd of om haar moverende redenen. Voor een mondelinge toelichting op de inschrijfvoorwaarden kan telefonisch contact worden opgenomen met Wooninc.

Wooninc.
Winston Churchilllaan 87
5623 KW Eindhoven
Tel 040 265 44 00
info@wooninc.nl

Openingstijden
maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

Postadres
Postbus 1234
5602 BE Eindhoven


Vul uw gegevens in om de brochure te downloaden

vrouw man
(* verplicht invullen)
Graskant  <em>- Meerhoven, Eindhoven</em>
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.