Tijdelijke woningen Witte Hondpad

Wooninc. gaat aan het Witte Hondpad 16 Heijmans One woningen plaatsen voor reguliere bewoning . De woningen moeten medio 2019 beschikbaar zijn voor mensen die met spoed een woning zoeken.Wooninc. en de gemeente Nuenen beogen met het project de druk op de sociale woningmarkt niet verder op te laten lopen.

Doelgroep

De woningen zijn bedoeld  voor eenpersoonshuishoudens die dringend op zoek zijn naar een betaalbare huurwoning. Maximaal de helft van de woningen wordt toegekend aan statushouders, de rest wordt toegekend aan mensen met een sociaal en economische binding met Nuenen.

Flexwonen

De woningen worden verhuurd volgen het flexwonen concept. Mensen die een woning toegewezen krijgen, mogen er maximaal 2 jaar wonen. Daarna moeten zij doorstromen naar de reguliere woningmarkt.

De woningen

De Heijmans ONE woning heeft eigen voorzieningen, is betaalbaar en ziet er verzorgd uit. De tijdelijke wijk krijgt een toegangsweg, voetpaden en parkeerhavens. Ook komt er een fietsenstalling voor de bewoners. Het type woning en het woongebied hebben een verzorgde uitstraling die het terrein een vriendelijke uitstraling geven.

Tijdelijk

Het gebruik van het perceel is voor een periode van maximaal 10 jaar. Deze periode kan niet worden verlengd en het terrein zal vervolgens in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Het doel is om de woningen medio 2019 te plaatsen en in gebruik te nemen.

Meer weten?

Heeft u vragen over de plannen, bijvoorbeeld over de indeling van het terrein en de planning? Neem dan gerust contact op met projectleider Rogér Gorts, via rgorts@wooninc.nl of 06 -13 89 83 33.

Wilt u meer informatie over flexwonen of het huren binnen dit project? Neem dan contact op met Leny van Beek, consulent wonen bij Wooninc. Zij is te bereiken via lvbeek@wooninc.nl en 06 53 78 30 89.

Voor vragen over de verleende omgevingsvergunning of de verkeerssituatie kunt u contact opnemen met Joost Mulder van de gemeente Nuenen, j.mulder@nuenen.nl of via 040 2631 534.

Kenmerken
Algemene gegevens
Doelgroep1-persoonshuishoudens
GemeenteGemeente Nuenen
Omgeving
Foto's
Dit project bevindt zich nog in de onderzoeksfase. Zodra de plannen concreter zijn kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wooninc.
Winston Churchilllaan 87
5623 KW Eindhoven
Tel 040 265 44 00
info@wooninc.nl

Openingstijden
maandag tot en met donderdag van
9.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

Postadres
Postbus 1234
5602 BE Eindhoven

Woningtypes
Er is momenteel geen informatie beschikbaar over de woningtypes.


Vul uw gegevens in om de brochure te downloaden

vrouw man
(* verplicht invullen)
Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Tweets woonincaanbod
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
Tijdelijke woningen Witte Hondpad
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.