seniorenwoningen Eindhoven

U vindt hier het complete aanbod van onze woningen specifiek voor senioren in Eindhoven.


Lijstweergave

Wooninc. zorgt voor seniorenwoningen in Eindhoven met het unieke woonconcept Wooninc. Plus. Het concept is bestemd voor mensen vanaf 55 jaar die zelfstandig kunnen en willen wonen. Hierin staan zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal.

De voorzieningen en services in en om de seniorenwoningen in Eindhoven maken het mogelijk dat de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Zo zijn alle appartementen per lift bereikbaar, zijn er brede doorgangen en automatische deuren waar nodig. De seniorenwoningen in Eindhoven zijn voorzien van een unieke ontmoetingsruimte en professionele activiteitenbegeleiding. Wooninc. Plus biedt senioren ruimte voor individuele wensen en behoeften. Voor elke bewoner zijn er nog aanvullende voorzieningen waar uit gekozen kan worden om de leefbaarheid ook op individueel niveau zo aantrekkelijk mogelijk te maken. We vinden namelijk dat ouderen recht hebben op een onbekommerd leven in een inspirerende omgeving. Daar investeren we fors in.

De seniorenwoningen in Eindhoven zijn verspreid over zeven wijken, namelijk:

  • Pieter Eiffhuis Prinsejagt, Woensel Noord;
  • La Scala Blixembosch, Woensel Noord;
  • Cantershoef Achtse Barrier, Woensel Noord;
  • Cees van Liendenflat Eckart, Woensel Noord;
  • Stadshof ’t Hemelryck Hemelrijken, Woensel Zuid;
  • Jean Sibelius Bennekel, Gestel;
  • De Blinkerd Grasrijk, Meerhoven.

Elk gebouw en wijk is anders en heeft een eigen dynamiek en uitstraling. Hiermee biedt Wooninc. Plus met elke seniorenwoning in Eindhoven voor elke bewoner de juiste woonomgeving.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.