seniorenwoningen Geldrop

U vindt hier het complete overzicht van onze woningen voor senioren in Geldrop.


Lijstweergave

Wooninc. zorgt voor seniorenwoningen in Geldrop met het unieke woonconcept Wooninc. Plus. Het concept is bestemd voor mensen vanaf 55 jaar die zelfstandig kunnen en willen wonen. Er is volop ruimte om elkaar te ontmoeten waardoor er altijd ruimte is voor een praatje en een lach.

De voorzieningen en services in en om de seniorenwoningen in Geldrop maken het mogelijk dat de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Wooninc. Plus heeft veel aandacht besteed aan een veilig en vertrouwde woonomgeving. Het toegangscontrolesysteem via videofoon verhoogt de veiligheidsbeleving bij de bewoners. Ook is er een dagelijkse ochtendronde die door de beheerder wordt gemaakt om te kijken of alles goed is met de bewoner.

Bij de realisatie van de seniorenwoningen in Geldrop is uiteraard alle rekening gehouden met de mobiliteit en behoeften van senioren om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Zo zijn de gebouwen altijd goed bereikbaar met openbaar vervoer en elk gebouw is voorzien van een unieke ontmoetingsruimte en professionele activiteitenbegeleiding. De 250 enthousiaste vrijwilligers zorgen met het grootste plezier voor een wekelijks activiteitenprogramma. Kortom, voldoende mogelijkheden en keuze in typen seniorenwoningen in Geldrop.

De seniorenwoningen in Geldrop zijn verspreid over drie wijken, namelijk:

  • Kastanjehof - Akert;
  • Maison St. Cyr - Coevering;
  • Magdalenahof - Braakhuizen Noord.

Elk gebouw en wijk is anders en heeft een eigen dynamiek en uitstraling. Hiermee biedt Wooninc. Plus met elke seniorenwoning in Geldrop voor elke bewoner de juiste woonomgeving.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.