seniorenwoningen Waalre

U vindt hier het complete aanbod van onze woningen voor senioren in Waalre.


Lijstweergave

Nieuwe seniorenwoningen in Waalre zijn volop in ontwikkeling. Wooninc.Plus is het unieke woonconcept waarin zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal staan. Wooninc. Plus zorgt ervoor dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in een inspirerende en veilige omgeving die iedereen aanspreekt. Onderscheidend zijn de uitgebreide voorzieningen en services zoals een beheerder, een inspirerende ontmoetingsruimte en professionele activiteitenbegeleiding. Met het complete aanbod van seniorenwoningen in Waalre biedt Wooninc. optimaal wooncomfort voor senioren.

Bij de ontwikkeling van nieuwe seniorenwoningen in Waalre werken we intensief samen met zorgaanbieders in. Veel aandacht gaat uit naar het welzijn van de bewoners. Onder andere door het bieden van zorg- en welzijnsdiensten. Wooninc. werkt samen met de beste zorg- en welzijnspartners, waaronder:

  • Vitalis WoonZorg Groep;
  • Archipel;
  • Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen (RSZK);
  • ZuidZorg;
  • Ananz Ouderenzorg.

Zorg en welzijn worden geleverd op verzoek van de bewoners, afhankelijk van hun individuele behoefte. Hierbij geldt een keuzemogelijkheid voor elke bewoner.

In Brabantia bouwen we in de eerste fase 59 huur- en 19 koopappartementen volgens het Wooninc.Plus concept. De appartementen krijgen alle faciliteiten die het Wooninc.Plus concept zo uniek maken. Wilt u meer weten over de seniorenwoningen in Waalre-Aalst? Kijk op www.woneninbrabantia.nl vindt u alle informatie over dit project.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.