starterswoningen en appartementen

Een betaalbare woning vinden, is voor jongeren, studenten en starters niet altijd eenvoudig. Vaak zijn ze aangewezen op sociale huur en afhankelijk van huurtoeslag of studiefinanciering.

Eerste huis kopen

Je eerste huis kopen is misschien tóch mogelijk met het scherpe aanbod van Wooninc. Jongeren en starters kunnen bij ons terecht voor betaalbare koopwoningen van Goedkopen van Wooninc. Ben je benieuwd of je al kunt kopen en wil je graag weten wat je dan maandelijks kwijt bent? Bereken hier je maximale hypotheek. Twijfel je nog steeds? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Goedkopen van Wooninc. en ontvang elke maand handige tips en informatie.

Huis of appartement huren

Ben je nog niet toe aan het kopen van een huis, maar wil je wel graag op jezelf wonen in een kamer of appartement? Reageer dan op de vrijkomende woningen op www.wooniezie.nl. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning hoef je niet ingeschreven te staan bij Wooninc. Bij ons maakt iedereen evenveel kans door het lotingstysteem. Ben je direct op zoek naar een huurwoning, bekijk dan de direct beschikbare huurwoningen.

Bekijk hier de woningen specifiek voor jongeren, studenten en starters.

Lijstweergave


Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.