wonen in best

De gemeente Best snijdt Eindhoven aan de noordwestelijke kant. Er wonen ruim 28.000 mensen in Best, zij wonen in een van de 14 wijken die Best telt. Wijken die door goede, deels ondergrondse, infrastructuur verbonden zijn met omliggende dorpen en steden.

Wie wil wonen in Best kan kiezen uit maar liefst 14 verschillende woonwijken. Wijken met allemaal een eigen karakter. Van het levendige centrum tot aan het rustige en groenrijke buitengebied. Door de snelle bereikbaarheid van de snelwegen A2, A50 en A58 en de uitgebreide aanwezigheid van openbaar vervoer, belooft wonen in Best een centrale ligging ten opzichte van werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden. Wonen in Best is uitermate aantrekkelijk voor mensen die werken in de driehoek Eindhoven – Tilburg – Den Bosch.

Recreëren rondom Best 
Wie gaat wonen in Best krijgt de beschikking over diverse recreatiemogelijkheden in de directe nabijheid. Zo is er het recreatiepark Aquabest, een park gelegen naast de A2. Diegene die wonen in Best hebben jaarlijks diverse activiteiten op fietsafstand van hun woning. Ook biedt de gemeente Best talrijke sportvelden en sportparken. Mensen die wonen en werken in Best kunnen uitwaaien in een van de vele bossen aan de rand van Best. Zo lopen er wandel- en fietsroutes door bijvoorbeeld het Nationaal Landschap Groene Woud. 

Wonen in Best
Best telt drie grote bedrijventerreinen en door zijn ligging in de Brainport regio biedt de omgeving volop werkgelegenheid. Dit maakt wonen in Best aantrekkelijk. De woningmarkt in Best is volop in ontwikkeling. Zo zijn er tal van nieuwbouwprojecten en bestaat de mogelijkheid om leegstaande woningen te huren. Ook Wooninc. is actief in diverse wijken van Best. Zo bieden wij mensen die willen wonen in Best een diversiteit aan bestaande woningen, maar ontwikkelen wij ook nieuwbouwwoningen zoals het project Parkwachters aan de rand van het spoor.

Meer weten of ons woningaanbod in Best?
Geïnteresseerd geraakt over wonen in Best en wil je meer weten over ons actuele woningaanbod in deze gemeente? Bekijk dan snel ons koop- of huuraanbod in Best.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.