Wonen in Eindhoven

Eindhoven ligt in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en is qua inwonersaantal de grootste stad van Zuid-Nederland. Landelijk gezien is Eindhoven de vijfde stad van Nederland. Wie gaat wonen in Eindhoven kan alle kanten op.

Niet alleen op het gebied van wonen, maar ook letterlijk alle kanten op. Met uitvalswegen naar België, Duitsland en de rest van Nederland heeft Eindhoven een centrale ligging. En door de aanwezigheid van Eindhoven Airport ligt Europa binnen handbereik. Werkgelegenheid wordt mede verzorgd door de vele bedrijven in de omgeving.

Sport en vrije tijd

Eindhoven biedt een grote diversiteit aan recreatiemogelijkheden. Zo zijn er verspreid over de stad parken te bewandelen, theaters te bezoeken, en musea te bezichtigen. Het bekendste recreatiepark is de Genneper Parken, onderdeel hiervan zijn National Zwemcentrum de Tongelreep en IJssportcentrum Eindhoven. De voetbalclub PSV kent nationale bekendheid met het Philips Stadion midden in de stad.

Wonen in Eindhoven

Als het om wonen gaat, is er veel perspectief in Eindhoven. De woningen in Eindhoven zijn verdeeld over de zeven stadsdelen; Centrum, Woensel-Noord, Woensel-Zuid, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Wooninc. is als woningcorporatie actief in diverse wijken binnen deze stadsdelen. Naast (bestaande) huurwoningen zijn er in de binnenstad studio’s waar jongeren in wonen, in de diverse wijken woongebouwen met appartementen voor senioren, en nieuwbouwprojecten waar jong en oud samen wonen in een nieuwe wijk.

Benieuwd wat er voor u mogelijk is in Eindhoven?

Enthousiast geraakt over wonen in Eindhoven en benieuwd naar de beschikbare woningen in Eindhoven en omgeving? Bekijk dan hier de verschillende koopwoningen en huurwoningen in regio Eindhoven. Wij werken ook aan verschillende nieuwbouwprojecten.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.