Appartement of huis huren in Eindhoven

Bent u op zoek naar een huurappartement of een huurwoning in Eindhoven? Bij ons vindt u regelmatig verschillende woningen te huur. Wooninc. focust zicht bewust op het huisvesten van jongeren en de groeiende groep ouderen in regio Eindhoven en heeft daarom met name appartementen.

Sociale huurwoning of particulier huren?

Als u op zoek bent naar een woning komt u in aanmerking voor sociale huur of particuliere huur (ook wel vrije sector genoemd). Sociale huurwoningen met een huurprijs tot € 710 mogen toegewezen worden aan woningzoekenden met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen tot € 35.739, op deze woningen is huurtoeslag mogelijk. Particuliere huurwoningen met een huurprijs vanaf € 710 mogen toegewezen worden aan woningezoekenden met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen vanaf € 35.739. Vanaf januari dit jaar gelden nog aanvullende regels om er voor te zorgen dat de huurprijs beter aansluit op het inkomen van de huurder. Dit heet passend toewijzen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor huurtoeslag en hoe u dit aan kunt vragen?

Appartement huren in Eindhoven

Huurappartementen in Eindhoven zijn bij Wooninc. regelmatig beschikbaar. In tegenstelling tot de overige woningcorporaties in Eindhoven, focussen wij ons vooral op de jongere en oudere doelgroep. Dit betekent dat wij meer appartementen dan woningen te huur hebben. U kunt op Wooniezie direct zien welke woningen beschikbaar zijn.

Huren voor jongeren

In het centrum van Eindhoven hebben wij verschillende woningen voor jongeren te huur. Zo zijn er in de binnenstad studio’s in De Rembrandt en appartementen aan de Smalle Haven. In het oude Wooninc. kantoor OLV8, net buiten de ring, hebben wij verschillende ook studio's voor jongeren. Liever nieuwbouw? In Best worden sociale huurwoningen voor jongeren gebouwd in nieuwbouw Parkwachters.

Huren voor ouderen en senioren

Speciaal voor ouderen en senioren hebben wij huurwoningen met extra voorzieningen en services. Deze verhuren wij onder het label Wooninc.Plus. Een appartement huren in een Wooninc.Plus gebouw betekent extra aandacht voor zorg en welzijn, zodat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van wonen in Eindhoven? Bekijk hier wat op het moment beschikbaar is!

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.