Appartement of huis kopen in Eindhoven

Heeft u interesse in het kopen van een huis of appartement in Eindhoven, dan kunt u zeker bij Wooninc. terecht. Onder het label Goedkopen van Wooninc. vindt u koopwoningen voor een scherpe prijs. Wij verkopen woningen vanaf € 125.00. Dit kan al iets voor u zijn met een (gezamenlijk) bruto inkomen van € 40.000, de maandlasten zijn dan zo'n € 500,-. Kopen kan dan al snel voordeliger zijn dan huren.

Nieuwbouw in Eindhoven

Ook voor een nieuwbouw koopwoning kunt u in Eindhoven terecht. Op het moment is Wooninc. bezig met de ontwikkelingen van nieuwbouw PicusKade tegen het centrum van Eindhoven. Hier komen 32 koopwoningen met een verkoopprijs vanaf € 189.000 V.O.N. Wilt u zeker niets missen? Volg PicusKade dan op Facebook.

Weet u al zeker dat u een huis wilt kopen in Eindhoven? Bekijk dan hier welke bestaande woningen op dit moment in de verkoop zijn en welke nieuwbouw woningen op de planning staan.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Woningcorporaties MRE willen samen vraagstukken over wonen in de toekomst aanpakken Wooninc. werkt aan een nieuwe website. Denk jij met ons mee? Eerste huurders ontvangen sleutel Heerbaan-Djept Eindhovense woningcorporaties en gemeente roepen op tot 'gewoon dóen' Woningcorporaties, gemeente en huurders maken Prestatieafspraken 2018
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.