Appartement of huis kopen in Eindhoven

Heeft u interesse in het kopen van een huis of appartement in Eindhoven, dan kunt u zeker bij Wooninc. terecht. Onder het label Goedkopen van Wooninc. vindt u koopwoningen voor een scherpe prijs. Wij verkopen woningen vanaf € 129.000. Dit kan al iets voor u zijn met een (gezamenlijk) bruto inkomen van € 40.000, de maandlasten zijn dan zo'n € 500,-. Kopen kan dan al snel voordeliger zijn dan huren.

Nieuwbouw in Eindhoven

Ook voor een nieuwbouw koopwoning kunt u in Eindhoven terecht. Op het moment is Wooninc. bezig met de ontwikkelingen van nieuwbouw PicusKade tegen het centrum van Eindhoven. Hier komen 32 koopwoningen met een verkoopprijs vanaf € 189.000 V.O.N. Wilt u zeker niets missen? Volg PicusKade dan op Facebook.

Weet u al zeker dat u een huis wilt kopen in Eindhoven? Bekijk dan hier welke bestaande woningen op dit moment in de verkoop zijn en welke nieuwbouw woningen op de planning staan.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.