wonen in Geldrop

Aan de zuidoostelijke kant van Eindhoven ligt Geldrop. Een plaats die sinds 2004 een gemeente vormt met Mierlo. De volledige gemeente Geldrop-Mierlo telt ruim 38.000 inwoners, waarvan het merendeel (zo’n 28.000) in Geldrop woont.

Wonen in Geldrop voor jong en oud

Door  de goede bereikbaarheid van Eindhoven ligt hoger en wetenschappelijk onderwijs binnen handbereik voor jongeren uit Geldrop. Jongeren die studeren in Eindhoven kunnen dus ook zoeken naar woonruimte in Geldrop. Ook op latere leeftijd biedt wonen in Geldrop voordelen, zo beschikt Geldrop over een ziekenhuis en een scala aan verpleeghuizen. Door structurele investeringen in verkeer en openbaar vervoer is en blijft Geldrop goed bereikbaar en vormt het een mooie plek om rustig te wonen in een levendige regio. Een regio die ook nog eens volop werkgelegenheid biedt, zowel in Geldrop zelf als in de omliggende gemeenten.

Ontspannen in Geldrop

Naast belangrijke voorzieningen zoals onderwijs, zorg en werk, voorziet Geldrop ook in de behoefte van vrije tijd en ontspanning. Zo is er een bloeiend verenigingsleven in de diverse wijken die Geldrop rijk is, zijn er voldoende accommodaties die binnen- en buitensporten aanbieden. Maar ook op cultureel vlak is er van alles te beleven voor mensen die wonen in Geldrop. Van tentoonstelling en expedities, tot georganiseerde wandelingen in een van de omringende bossen.  

Woningen in Geldrop

Woningbouw in Geldrop is constant in ontwikkeling. Wooninc. draagt hier aan bij door het realiseren van woningen voor starters en jongeren die graag willen wonen in Geldrop. Ook voorzien wij in de behoefte van inwoners die op latere leeftijd graag in Geldrop gaan wonen, door woongebouwen met appartementen te realiseren. Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwbouw De Jonkvrouw in Geldrop met huurwoningen voor ouderen.

Geldrop iets voor u?

Spreekt wonen in Geldrop u aan en wilt u weten welke woningen in Geldrop te huur of te koop zijn. Bekijk dan onze beschikbare koopwoningen en huurwoningen in Geldrop.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.