Appartement of huis huren in Geldrop

Wilt u graag huren in Geldrop? Bij ons vindt u verschillende huurwoningen en huurappartementen in Geldrop. In verschillende prijsklassen zijn er in Geldrop zowel woningen voor ouderen als woningen voor jongeren.

Huren in verschillende prijsklassen

Als u op zoek bent naar een woning komt u in aanmerking voor sociale huur of particuliere huur. Sociale huurwoningen zijn woningen met een huurprijs tot € 710. Uw (gezamenlijk) bruto jaarinkomen mag dan niet hoger zijn dan € 35.739. Voor deze woningen kunt u huurtoeslag aanvragen. Of u komt in aanmerking voor een vrije sector huurwoning vanaf € 710. Uw (gezamenlijk) bruto jaarinkomen moet dan hoger zijn dan € € 35.739.

Huren in Geldrop speciaal voor ouderen

Wooninc. zet zich optimaal in om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Dit doen wij met Wooninc.Plus. Wooninc.Plus biedt ouderen extra voorzieningen, georganiseerde activiteiten en services door de inzet van een beheerder en een activiteitencoördinator. Een appartement huren in een Wooninc.Plus gebouw betekent extra aandacht voor zorg en welzijn, zodat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

In Geldrop staan drie Wooninc.Plus gebouwen: Kastanjehof, Magdalenahof en Maison St. Cyr. U kunt deze Wooninc.Plus gebouwen ook volgen via Facebook.

Huren in Geldrop speciaal voor jongeren

Ook voor jongeren in Geldrop zijn er mogelijkheden een appartement te huren. Zo zijn er huurappartementen in het centrum van Geldrop, met alle voorzieningen dichtbij, bijvoorbeeld aan de Langstraat. Maar ook buiten het stadscentrum zijn er appartementen die bestemd zijn om jongeren de mogelijkheid te bieden een appartement te huren in Geldrop.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.