10 mei huurderskijkdag Tovernest Heeze

09-05-2017
10 mei huurderskijkdag Tovernest Heeze

De nieuwbouw van Toversnest in Heeze verloopt voorspoedig. Ook de restauratie van de monumentale gevel van het oude klooster D'n Toversnest is volop in uitvoering. Op 10 mei organiseert Wooninc. een kijkdag speciaal voor de toekomstige huurders.  

De woningen vallen binnen het Wooninc.Plus concept, waarbij zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn voor bewoners vanaf 55 jaar centraal staan. Het hart van het woongebouw wordt de centrale ontmoetingsruimte met een gezamenlijke binnentuin.  Zorg op maat is dichtbij dankzij samenwerking met zorgpartners. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid is Wooninc.Plus ideaal voor senioren.

Nog enkele te huur

De 34 koopappartementen en 43 huurappartementen zijn verdeeld over drie blokken. Alle appartementen zijn reeds verkocht en er zijn nog enkele appartementen te huur met een huurprijs tussen € 586 en € 710. De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden met een jaarinkomen tussen € 22.100 en € 36.165 of tweepersoonshuishoudens met een jaarinkomen tussen € 30.150 en € 36.165. De oplevering is deze zomer.

Vragen over verhuur?

Heeft u vragen over de verhuur? Neem dan contact op met Dominique Michiels. Zij is bereikbaar via e-mail: dmichiels@woonincplusvitalis.nl , of telefonisch op 040 220 22 60.

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.