13 november kunstmarkt in Pieter Eiffhuis

07-11-2016

Op zondag 13 november organiseren de bewoners van woongebouw Pieter Eiffhuis de jaarlijkse kunstmarkt. Struin langs de kraampjes in de winkelstraat aan Herodotusplein 1, kom naar een (muzikaal) optreden of doe mee met een creatieve workshop. Leuk voor jong en oud! De kunstmark is gratis toegankelijk.

Creativiteit, dans en muziek

Tijdens de kunstmarkt zorgt Chiel Klamer, Stadstroubadour van Woensel, voor muzikale gezelligheid. In de ontmoetingsruimte is de bar open en de huis DJ en zangeres Michelle zorgen voor muziek. Gaat u liever zelf creatief aan de slag? Volg dan een creatieve workshop van Anieks Cursussen.

De deuren van Pieter Eiffhuis zijn op zondag 13 november van 11:00 tot 16:00 uur geopend. De entree is gratis en uw vrienden en familie zijn ook van harte welkom. U kunt betalen via pin, met contant geld of met een bewonerspas.

Ontmoeten in Pieter Eiffhuis

De ontmoetingsruimte van Pieter Eiffhuis staat het hele jaar open voor buurtbewoners en vervult een verbindende rol in de wijk. Diverse activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers en in samenwerking met diverse organisaties uit de wijk. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie.

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.