15 november kunstmarkt in Pieter Eiffhuis

10-11-2015

Op zondag 15 november organiseren de bewoners van woongebouw Pieter Eiffhuis de jaarlijkse kunstmarkt. In de winkelstraat staan kramen waar allerlei kunst wordt verkocht, er worden diverse (dans)optredens verzorgd en u kunt gratis deelnemen aan een creatieve workshop kaarten maken. De kunstmarkt wordt voor de 11e keer georganiseerd en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Kunstwerken kijken én kopen

Bent u benieuwd naar de prachtige creaties van o.a. bewoners van Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis? De marktkramen zijn gevuld met beelden, keramiek, wenskaarten, schilderijen, sieraden en nog veel meer. Deze kunt u bewonderen én kopen.

Dans, muziek en creativiteit

Tijdens de kunstmarkt zijn er optredens van de kinderen van Step by Step en de senioren van Pieter Eiffhuis in het paviljoen van Vitalis. Leuk voor jong en oud! Gaat u liever zelf creatief aan de slag? Volg dan gratis de creatieve workshop kaarten maken.

De deuren van Pieter Eiffhuis zijn van 11:00 tot 16:00 uur geopend voor publiek. De entree is gratis en uw vrienden en familie zijn ook van harte welkom! De bar in de ontmoetingsruimte is ook geopend en onze huis DJ zorgt voor gezellige muziek. U kunt betalen via pin, met contant geld of met een bewonerspas.

Ontmoeten in Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis

De ontmoetingsruimten van Wooninc.Plus staan het hele jaar open voor buurtbewoners en vervullen een verbindende rol in de wijken. Diverse activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers en in samenwerking met diverse organisaties uit de wijk. Wooninc. ondersteunt dit met de inzet van een professionele activiteitenbegeleider.

Lees volledig artikel: "15 november kunstmarkt in Pieter Eiffhuis" >>

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2 Plasticvrije woongebouwen Wooninc. eigenaar van alle woningen Antonius
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.