Aangenaam wonen in Moorland Oirschot

05-02-2016

Nieuwbouwwijk Moorland is Oirschots jongste wijk, enkel door het water gescheiden van het centrum met alle voorzieningen in de buurt. In mei is het zo ver, dan start de bouw van de 19 huurappartementen en 10 huurwoningen in Moorland.

De huurwoningen en appartementen worden in een versneld traject van zo’n 100 werkdagen gebouwd door Van Wanrooij. Dat betekent dat de woningen nog dit jaar klaar zijn. Vanaf dinsdag 16 februari om 16.00 uur kun je op de woningen reageren via www.wooniezie.nl. De inschrijving sluit op dinsdag 22 februari om 16:00 uur. Daarna wordt er geloot onder alle geïnteresseerden.

Huurwoningen

In Moorland komen ruime starterswoningen met eigen tuin, 3 slaapkamers en een vaste zolder met de optie voor een vierde slaapkamer. De huurprijzen van de sociale huurwoningen liggen tussen de € 610 en € 618 per maand. De woningen zijn bestemd voor 3-of meerpersoonshuishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen tot € 30.000. Omdat de huurders al vóór de start bouw bekend zijn, kunnen zij nog kiezen voor eventuele extra opties in de afwerking of indeling van de woning.

Huurappartementen

In Moorland komen twee verschillende type sociale huurappartementen. Ook bij de huurappartementen kunnen de huurders meebeslissen in onder andere de afwerking en de indeling van de woning.

De appartementen op de 1e en 2e verdieping hebben 2 slaapkamers en een balkon met een huurprijs van € 535 per maand, exclusief servicekosten. Deze appartementen zijn bestemd voor 1-persoonshuishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 22.100 en 2-persoonshuishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen tot € 30.000.

De appartementen op de begane grond hebben 2 slaapkamers en een eigen tuin/terras. Deze appartementen hebben een huurprijs van € 589 per maand, exclusief servicekosten. Deze woningen zijn bestemd voor 1-persoonshuishoudens met een bruto jaarinkomen tussen € 22.100 en € 35.739 en 2-persoonshuishoudens met een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen tussen € 30.000 en € 35.739.

Zonnepanelen
Ook als het gaat om duurzaamheid draagt Wooninc. haar steentje bij. Op de daken van de eengezinswoningen in Moorland komen namelijk zonnepanelen te liggen. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de bewoners van deze huurwoningen. Zij gaan dus minder woonlasten betalen.
Dit zijn onze eerste eengezinswoningen met zonnepanelen. Wel hebben we al verschillende hoge woongebouwen met zonnepanelen. 

 

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.