Alle stemmen voor multifunctioneel centrum in Leende

22-10-2015

Op 13 november wordt de samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente, de woningcorporaties (VOF: Wonen Limburg, Wooninc. en woCom) en schoolbestuur officieel ondertekend. In deze samenwerkingsovereenkomst is formeel vastgelegd dat we een nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa) in het centrum van Leende gaan ontwikkelen.

Multifunctionele accommodatie centrum Leende

Op de hoek van de Kerkstraat en de Dorpstraat komt de nieuwe MFA. In deze multifunctionele accommodatie is plaats voor basisschool De Triangel, dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang door Korein Kinderplein (Kindcentrum) en de Meent (dorpshuis). Om partijen duidelijkheid te bieden over de uitgangspunten, maakt de ruimtelijke studie van architectenbureau De Loods onderdeel uit van de samenwerkingsovereenkomst.

Samen met Leende

Hoe de accommodatie eruit gaat zien, wordt samen met Leende en vooral de toekomstige gebruikers bepaald, binnen de vooraf vastgestelde kaders. Dit betekent dat de gemeente de komende maanden intensief in overleg gaat met de architect en diverse groepen mensen, namelijk de omwonenden, toekomstige gebruikers en de dorpsraad.

Daarnaast is projectleider Liesbeth Ponsen van de gemeente op korte termijn één dagdeel in de week in De Meent werkzaam. Hierdoor is het altijd mogelijk om de projectleider ter plaatse te spreken. Uiteraard gaat de gemeente ook informatiemarkten organiseren waar alle inwoners welkom zijn. Meer informatie hierover volgt in de volgende nieuwsbrief van de gemeente.

Vind je koopwoning!

Zoek in het online Wooninc. woningaanbod van nieuwbouw en Goedkopen van Wooninc.

Goedkopen van Wooninc.
nieuwbouw
Woningaanbod nieuws
Wooninc. presteert maatschappelijk goed Huurdersbijeenkomst duurzaamheid Volop te beleven in D'n Toversnest Huurverhoging 2019 Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille fase 2
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.